Përshkrimi

Bëjm pastrimit e shtëpive dhe lokalev. po ashtu merremi edhe me pastrimin e dritarev tlokaleve , makiave etj

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

MELISA

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Emin Duraku, Mitrovicë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS