Përshkrimi

Rregullojm makinat e markes OPEL (qe kemi pa kufi pjese te ndryshme te Opelit si te perdorura ashtu edhe te reja), rregullojm po ashtu edhe VW(Golf,Passat,Bora etj), ofrojm cilesi dhe nje servis komod per klientet tone.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Servis Opel MALA

29 April 2021

super!!!

Auto Servis Opel MALA

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fshati Qyshk,Ballkan, M9

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS