Përshkrimi

Bejm ndrrimin e Vajin dhe te gjith Filtrav.
Ndrrimin e rripit Dhomzor ejt
Riparimin e Motorrit
Eliminim DPF/EGR
ChipTunning

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

AutoServis "NITI"

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovic, Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS