Përshkrimi

•Pastrimi dhe dizenfektimi largimi i njollav
•Pastrimi me makina dhe staf professional

•Kauqa •Karrika •Dyshek (Jogi)
☎️+383 44 311 300

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kompani Pastrimi -Keep it Clean

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtin

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS