Përshkrimi

Klima - Ngrohje Qendrore

Termometer Sh.p.k Operon ne gjithe teritorin e kosoves dhe miret me shitje dhe instalimin e Klimatizimit dhe ngrohjes qendrore, qe nga viti 2014 pas shume sakrificave ka arritur ti ekzekutoje shum punime madhore, Qendra tregtare, Salla dasmash, Palestra sportive, Spitale etj, me nje staf te specializuar ne teren dhe organizim nga inxhinjer te diplomuar ne drejtimin e makineris (Energjise se ripertrishme)

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Termometer Sh.p.k

10 April 2021

Termometer Sh.p.k

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rr. Ahmet Gashi, Prishtinë 10000

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS