Përshkrimi

Bejm instalimin e rrymes elektrike ne shtepi private
Bejm montimin e llusterave dhe gjithqka ne lidhje me rrymen elektrike

Vlerësimet

Liridon Bytyqi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Lipjan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS