Përshkrimi

Poliklinika Pleura ofron sherbime
RENTGENI I TERE ORGANIZMIT
ME KONTRAST DHE PA KONTRAST
PULMOLOGU
RADIOLOGU
LABORATORI BIOKIMIK DHE HEMATOLOGJIK
SPIROMETRIA
INFUZIONE etj

Vlerësimet

Poliklinika Pleura

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Ferizaj

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS