Përshkrimi

Ofrojm pastrimin gjeneral te banesave shtepive lokaleve zyre etj.
Gjithashtu pastrojm kauqa jogi tepiha dhe karrika ,me makineri profesjonale ..

Vlerësimet

Xeni Leta

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

gjakovë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS