Përshkrimi

Kryejmë të gjitha keto punë ne menyre profesionale dhe me cmime te volitshme:

Grand Mermer
Mermer Shkalle
Dysheme
Kamina
Varreza
dekore guri
Renovime
Izolime
Ndertim
Nr kontaktues +383(0)44-733-434

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Avni Lipovica

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Uroshevac

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS