Përshkrimi

Elektro Afrimi Bllaca

Bëjm instalimin e rrymes ujit dhe kanalizimit:
Shtëpi
Banes
Lokale , dhe intervenime të ndrysheme.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Elektro Afrimi Bllaca

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Obiliq

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS