Përshkrimi

Pastrime Besi
Pastrimet gjenerale i ndajme ne pastrime gjenerale te mirembajtjes dhe pastrime gjenerale pas ndertimit . Ne pastrojme me profesionalizem te gjitha elementet perberese te objektit tuaj Operatoret e sherbimit te pastrimit tregojne nje perkujdesje ne pastrimin dhe higjenizimin e ambjenteve tuaja.
Pastrim dyshemeje ne te thate
Larjen e te gjitha dyshemeve (larje e lagesht e thate dhe me makineri)
Pastrimi nga pluhurat dhe shkelqim i objekteve
Pastrimi i tualeteve sanitarizimi dhe shkelqimi i elementeve te porcelanit dhe te inoksit
Pastrimi i xhamave, dyerve, tavolinave, pasqyrave etj
Pastrimi i kolltuqeve karrigeve
Pastrimi gjeneral ofrohet per: SPITALE BANKA QENDRA TREGTARE ZYRA BAR –RESTORANT HOTELE RESORTE UNIVERSITETE SHKOLLA APARTAMENTE FABRIKA MAGAZINA
SI ME POSHTE GJENI DISA NGA SHERBIMET TONA
Pastrim Tepisonit
Pastrim kanapeve lekure dhe shtof
Pastrim dhe higjenizim dysheku
Pastrim tepiheve sintetik
Pastrim tepiheve pvc
Pastrim tepisonit speciale
Pastrim tepiheve oriental
Pastrim dhe larje tepiheve modern Pastrim dhe larje tepiheve shtëpiak
Pastrim dhe larje tepisonit për zyra
Pastrim dhe larje tepiheve klasik
Pastrim dhe larje tepisonit me fibra sintetike Pastrim dhe larje tepiheve me fibra natyrale.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Pastrime Besi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS