Përshkrimi

Servis per laptop dhe kompjuter
Pjese dhe paisje te ndryshme te fushes se teknologjis informatike.
+383 49 435 552
Mitrovice
instagram @SettingsPCshop

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Settings Computers

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovica

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS