Përshkrimi

Shitja dhe Instalimi i Fshesave Qendrore

GERO sh.p.k eshte perfaqesues ekskluzive i GDA-së per shitje, servisim dhe instalim te Sistemit Vakum te Fshesave Qendrore GDA.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

GERO System

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS