Përshkrimi

Prodhojme korrniza e dyerve te dhomave metalike zvicerrane (ZARGE)
Info: +38348132338
+38345661308
+38344868881
Si dhe ne facebook: ABDYLI METAL SH.P.K

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Abdyli Metal SH.P.K

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS