Përshkrimi

Kryejm te gjitha prishjet dhe problemet teknike shtepiake
044348812

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Driton Beqiri

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS