Përshkrimi

Bejmë çdo gjë qe i perket banjos
Ujë, kanalizim dhe sanitari
Demolim, renovim, sanimin e problemev.
Arben selimi 044 146 367
049 146 367

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Shkelzen Selimi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fehmi Lladrovci, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS