Përshkrimi

Transport - Zhvendosjes

Rilokim u themelua në vitin 2010 në Prishtinë. Ideja për të themeluar një kompani e cila ofron shërbime profesionale të rilokimit/zhvendosjes dhe Transportin e inventarit te objekteve afariste dhe shtëpive private, lindi nga vet themeluesi. Me përvojë 5 vjeçare ne Norvegji në këtë industri, ky ndërmarrës kishte kuptuar shumë herët nevojën urgjente të qytetarëve të Kosovës për shërbime efikase te rilokimit/zhvendosjes se inventarit te objekteve afariste dhe apartamenteve. Në Rilokim, janë të punësuar shoferët e kualifikuar të cilët duke transportuar pajisjet e kërkuara për zhvendosje sigurojnë rezultat të mirë. Për të garantuar sigurinë dhe efikasitetin, ne përdorim pajisjet moderne të parapara për zhvendosje.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Rilokimi Rilokim

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS