Përshkrimi

Shumë punë me një Multibot!

Pastrime Fast Shine

Multibot pastron dhe dezinfekton kanalet e ventilimit
dhe vulat. Specifikohet falë moduleve të ndryshëm
ju mund të kryeni transaksione lehtësisht dhe shpejt.
Kamera Full HD, sistemi i azhurnimit automatik, prekja HMI
Ai përfshin teknologjitë më të fundit të tilla si paneli i kontrollit të ekranit dhe regjistrimi HD.

Jeni te mireseardhur te na kontaktoni!

FusheKosove

+38344958501
+38344738788

✉️ dri-ems@hotmail.com

makineperpastrimin

ventilimit

kondicionerve

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Pastrime Fast Shine

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

FusheKosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS