Përshkrimi

Instalime - Mirmbajtje - Servisime

Bejme shtrirjen e kabllove dhe mirmbajtjen Elektrike. Deshironi ta beni Shtepin, Banesen apo Lokalin ne SMARTHOME
Bejme shtrirjen e kabllove dhe Mirmbajtjen
(Fiber Optik , Koaksialit)
Bejme shtrirjen dhe montimin e Kamerave, alarmave, interfonis.

Shitjen dhe Mirmbajtjen e Kompjuterave desktop/llaptopave Routerava wifia
Shitjen e HDD , Ram memory , kabllove : HDMI,DVI,VGA

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kamera - Alrame - Mirmbajtje - Elektro - Servise

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fushe Kosove

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS