Përshkrimi

Prodhojmë DYER dhe DRITARE nga plastika Gjermane SCHÜCO 82mm me cilësi të lartë të prodhimit, gjithashtu eksportojmë në tërë Europen

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

XHENI GROUP

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Vushtrri

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS