Përshkrimi

Firma"S&S" ben te gjitha montimet dhe servisimet e klimave nga me e vogla deri te qilerat si dhe montimin dhe mirmbajtjen e dhomave frigoriferike ato "+" dhe "-" .

Frigorifer

Elektro

Klima

dhoma frigoriferike

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Skënder Bytyqi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Xhemë Gostivari, Prizren

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS