Përshkrimi

Montimi dhe konfigurimi i
video kamerave 5 MP

Montimi dhe konfigurimi i
Alarmit me Wi Fi

Kontrollë dhe qasje në çdo vend përmes

Vendi: Deçan, Pobergjë


ID SECURITY
+383 49 669 014
+383 49 674 192

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Id security

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Peje

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS