Përshkrimi

Regjistrimi i biznesit;
Aktivitetet e kontabilitetit, libërmbajtjes dhe auditimit;
Këshillime tatimore;
Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim;
Aktivitete juridike.

Vlerësimet

EKO - JUR

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovica

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS