Përshkrimi

Uji sjelles ,nxemje qendrore,kanalizim montim te pompave te ujit dhe servisim.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

ElektroD

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Rruga Bedri Shala, Drenas

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS