Përshkrimi

Instalim elektrik
Instalim te sistemeve te siguris
Alarm ,kamera,videofoni etj.
Instalime te nxemjes qendrore.
Instalime hidraulike.
Si dhe mirmbajtje .

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

ElektroD

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kërko Oferten
Kërko Oferten Kontakto / SMS