Përshkrimi

Montoj sanitari : bojle, wc + fontan, lavaman, pasqyre, bide, tushkabin, kada, gjam statik, gjakuz, kru lavamani, kru kuzhine, ventilator banjo, si dhe intalimin e ujit dhe kanalizimit tel: 044-662-961

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Naim

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS