Përshkrimi

Punojme pune kopshtarie,
pastrim,kositje, mbjellje te barit dhe luleve,rrethoja,krasitje,pastrim te kubzave,pastrim te bores etj...

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Ilaz Lecaj

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

24 maj, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS