Përshkrimi

Bëjmë polirimin special të veturave si dhe mbrojten me shtresë keramike!Procesi i polirimit bëhet deri në 4 hapa, varësisht nga dëmtimet(gërvishjet).Eliminojmë deri në 90% gërvishjet(grithat),rikthejmë shkëlqimin e veturës 100% si dhe garantojmë se nuk do mbetet asnjë hologram në fund të procesit të polirimit!

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Platinum X Reflect

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtinë Rr"Shkupi"

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS