Përshkrimi

Montim sanitar : si wc shole dhe fontan lavaman bojler bide tushkabin kad gjakuzi kru lavamani kru kuzhine ora te ujit si dhe instalimin e ujit dhe kanalizimit

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Naim Osmani

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Pristina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS