Përshkrimi

Ofroj mesime plotesuese ne te gjitha lendet per nxenesit e Arsimit Fillor(I- V)
*Ndihme ne detyrat e shtepise,perforcim i njohurive ne te gjitha lendet mesimore.
*Aktivitete te ndryshme, ushtrime ne lexim dhe shkrim.
*Pergatitje per teste.
*Perseritje ,perforcim dhe sqarim i mesimeve sipas plan- programeve te MASR.
Per me shume informacion me kontaktoni ne nr. 0692458213.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Vera Marku

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Shkoder

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS