Përshkrimi

Kras Group shpk eshte kompani qe kryen montimin e fasadave nga xhami dhe ventiluse poashtu dhe Dyer & dritare nga Alumini dhe pvc ...

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kras Group shpk

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS