Përshkrimi

Kam dhe jam mjeshter ne :
Moler - Fasader - Gips Pllaka

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Egzon Avdili

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Bardhosh

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS