Përshkrimi

PERSHENDETJE TË NDERUAR

Ne jemi kompania “TEKNIKU” e cila merret me mirembajtjen teknike, si p.sh:
-       Bejme instalimin e energjise elektrike dhe mirmbajtjen e instalimit Elektrik ;
-       Bejme mirembajtjen e klimatizimit;
-       Bejme mirembajtjen e ujit;
-       Bejme mirembajtjen e gasit;
-       Bejme mirembajtjen e nxemjeve 
-      Bejme mirmbajtjen e paisjeve te gastronomis
-       Bejme mirembajtjen e paisjeve elektro – shtepiake, dhe riparimeve të ndryshme.

Na kontaktoni në:
045/ 509-750
teknikugjilan@gmail.com
Për Çdo Defekt 

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

TEKNIKU GJILAN

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS