Përshkrimi

Kurse te instrumenteve: Piano, Violinë, Violë, violonçelo, Gitarë , si dhe lende teorike: harmoni, solfezh etj.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Vigan Dalipi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS