Përshkrimi

I bejm instalimet elektrike si dhe e punojm tensionin e mesum dhe i bejm kokat kabllovike 044813324

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Nysret Morina

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Obilić

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS