Përshkrimi

Mesim plotësuese ne të gjitha lendet per nxenesit e arsimit fillor (I-V)

●Asistim rreth detyrave të shtëpisë, përforcimin e njohurive në të gjitha lëndët mësimore
●Aktivitete te ndryshme, ushtrime në lexim dhe shkrim
●Pergatitje per teste
●Perseritje perforcim dhe sqarim i mesimeve sipas plan programit te MASHT.

Per informata shtese me kontaktoni ne numrin e telefonit, 044248376.

Jam mësuese e diplomuar në Fakultetin e Edukimit, programi fillor, po ashtu kam përvojë si mësimdhënëse.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mësuese private, kurse për fëmijë

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Maliq Pashë Gjinolli, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS