Përshkrimi

Dj Muzikë profesionale për ahengjet tuaja familjare,
Tenda me dysheme dhe pa dysheme ,
Karrika dhe tavolina si dhe
Dekorime per qiftin

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Duki & Deni

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Deçan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS