Përshkrimi

Punoj Mjeshter i Rrymes në Fushë Kosovë dhe Prishtinë. Elektricist dhe për probleme ne instalime elektrike ne shtëpi apo edhe ne punëtori, biznese, fabrika etje.

Bej edhe vizatime/projekte te planeve elektrike to objekteve.

Mundeni me kontaktu:

Telefon: 048 798 707
Viber: +383 48 798 707
Facebook: Mjeshtri Rrymes Elektricist
Instagram: mjeshtrirrymeselektricist

Titulli shpalljes: Mjeshter i Rrymës - Elektricist - Mjeshtri Rrymes, Mjeshter per Rrym,

mjeshtri.bajrami@gmail.com

Mjeshter per Rryme II Elektricist dhe Mjeshtri Rrymes II Elektricist II Mjeshter i Rrymes ne Fushe Kosove dhe Prishtine.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mjeshtri Bajrami

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Fushë Kosovë, Prishtinë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS