Përshkrimi

Bëjm: Montim demontim te Mobiljeve prej vendit ne vend dhe rregullimin e tyre qa te ka nevoj per servis 044-603 -203 Gjilan- Ferizaj me rrethin

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Hamit Sylejmani

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS