Përshkrimi

Bej instalime elektrike si dhe mirmbajtjen dhe riparimin e paisjeve elektrike.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

deniz sherif

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Mitrovice,Vushtrre,Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS