Përshkrimi

Hidroloni Qeramik kryen keto pune:
Qeramika
Instalim te ujit
Granit dhe Mermer
Kanalizim
Montimin e pompave
043 879 564

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Loni Qeramik

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS