Përshkrimi

Aparata për heqjen e lagështis në objekte Me qira:Aparatat jan:PROFESIONAL

Matje te lageshtisë

☎️045/564/703☎️
Japim me qira maqina, për thithjen e lagështis nga muret e objekteve te ndryshum si objekte te banuara banesa, shtepi dhe te pa banuara podrume, garazha, lokale, per info⬇️

☎️045/564/703☎️ fatoni⬇️

0️⃣4️⃣5️⃣ 5️⃣6️⃣4️⃣ 7️⃣0️⃣3️⃣

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Fatjon Thaqi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

fushëkosovë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS