Përshkrimi

këndoj këngë të lehta, qytetare të vjetra dhe popullore të mirëfillta. muzikën e bëj vet me sint. çmimi shumë i volitshëm.

disa këngë të përzgjedhura nga repertori im mund t'i ndêgjoni në dy linqet e mëposhtme:

https://youtu.be/nxqbZ86f-4Y

https://youtu.be/_M7W6qSwkMg

Jap zerimin me qira, i pershtatshem per konferenca, manifestime, dita te shkolles, muzike live etj.
Zerimi perbehet prej:
2 Satelitave me gjithe kembe
Sllevit Sony
Miksetes Peavy me 6 hyrje
2 mikrofonave Sure me kabell dhe me mbajtese te mikrofonave
1 mbajtese te partiturave, teksteve

Transporti dhe montimi brenda territorit te Prishtines, falas, Jashte Prishtines me marrëveshje.

Këndoj vetëm muzikë të mirëfilltë popullore shqipe si dhe muzikë të vjetër qytetare dhe pop. Nuk këndoj tallava. Nuk hi në mes të darsmorëve se më duket pa kuptim.

https://youtu.be/_M7W6qSwkMg

https://youtu.be/nxqbZ86f-4Y

https://youtu.be/WlT3-wxD7RI

Kush e pëlqen muzikën e mirëfilltë popillore, qytetare dhe pop dhe nuk dëshiron të shpenzojë shuma marramendëse për darsëm, urdhëroni.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Bekim Ahmeti

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtina

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS