Përshkrimi

Mjeshter shtepijak
Sherbime me uje rrym sanitari dhe kanlizim
Prishtine
044 202282
P/15e

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Muhamet

16 June 2023

mjehster shtepijak qe 10 vite ne shebime t eqytetarve lientave

Muhamet

1 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prishtine

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS