Përshkrimi

Teknik i paisjeve shtepiake psh: thise elektrike ,hidrofor, maqina enlarse-rrobalarse si dhe rregullimin ose servisimin e paisjeve me rryme

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Mekanik-elektricist shtepiak

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Besianë

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS