Përshkrimi

Kompania Agnesa Pastrime

Ne duam që klientët tanë të jenë të mahnitur me punën tonë, prandaj ne ofrojmë komunikim të hapur gjatë gjithë kohëzgjatjes së secilit projekt. Përmes komunikimit të hapur dhe shërbimit të jashtëzakonshëm, shpresojmë të gjeni atë që kërkoni me Shërbimet tona Profesionale të Pastrimit.

Për më shumë informacion ose pyetje të përgjithshme, na kontaktoni
Tel +38345244157
Tel +38344868484

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

SInan Isufi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Shtime

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS