Përshkrimi

Bëjmë veshjen e cromav dhe komplet makinës me folje të brendeve më të njohura si:
3M, Oracal, Hexis, KPMF, Avery Dennison.
Instagram: autofolje_niks
±383-43-727-157 / 44-163-191

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Auto Folje Niks

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Istog

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS