Përshkrimi

Ofroj akordim dhe servisim profesional te pianove dhe pianinove. Gjithashtu organizojme transportin e sigurte te pianove dhe pianinove!

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Piano Service

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Gjilan

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS