Përshkrimi

Punëtori - Bejem instalimin e energjis elektrike ngrohjes qendrore si dhe sistemit te ujsjellsit dhe kanalizimit

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Ragip Qafleshi

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Prizren

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS