Përshkrimi

Çaj Noni i mrekullisë

Mjekuesit e lashtë kanë përdorur frutat noni për mijëra vjet për të ndihmuar në trajtimin e një sërë problemesh shëndetësore si:
-diabeti
-presioni i lartë i gjakut
-dhimbjet
-djegiet
- artriti
-inflamacioni
- tumoret
-efektet e plakjes
- parazitët
-virusët
- infeksionet.

Dorëshkrimet e lashta mjekuese citojnë frutin si një përbërës kryesor në formulimet natyrore shëruese.

Përdorime të përgjithshme

Noni është përdorur tradicionalisht për ftohjet, gripin, diabetin, ankthin dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për depresionin dhe ankthin.

Të gjitha pjesët e bimës përdoren për një sërë sëmundjesh dhe Noni është një nga ilaçet bimore më të përdorura.

Çaj Noni nga Tiande është i përbërë 100% vetëm nga fruti Noni i plotë, bashķë me lëvoren, frutin, gjethet, lulet.

-Përdorimi i lëvores këshillohet për trajtimin e infeksioneve bakteriale, kollës, diarresë tek foshnjat dhe sëmundjeve të stomakut;
-Lulet për sytë e lënduar ose të irrituar, inflamacionin okular dhe kollën;
-Fruti për astmën, plagët, kockat e thyera, infeksionet e gojës dhe të fytit, tuberkulozin, krimbat, diarrenë, temperaturën, të vjellat, sëmundjet e syve, artritin, depresionin, krizat, infeksionet bakteriale dhe kërpudhore, viruset dhe si tonik; lëng frutash të freskët për kancer;
-Gjethet për mishrat e dhëmbëve të përflakur dhe dhimbje artriti; për ethe, hemorragji, infeksione bakteriale dhe inflamacione; -Rrënjët për ulçera orale, ethe dhe ënjtje kanceroze.

Vlerësimet

Jap Vlerësimin tënde

Kozmetika Bio

0 Rekomandime

Përgjigjje të shpejtë

Kosovo,Albania,Maqedonia,Gjermani,Zvicerr

Kërko Oferten

Kërko në hartë

Kërko Oferten Kontakto / SMS